STC is opgericht in 2004, met als doel een allround uitbestedingspartner en toeleverancier te zijn voor de staalindustrie in de breedste zin van het woord. Tot onze opdrachtgevers behoren staalbouwers, machine fabrieken, staalhandel, carrosseriebedrijven en de natte aannemerij.

De productenrange varieert van standaard hallenbouw tot en met  remmingswerken. Maar ook de productie van kleine series of enkelstuks, zoals raatliggers, behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast verzorgt STC ook de productie van uw halffabricaten, zoals kop- en voetplaten en profielen.

Ook op het gebied van stralen en coaten is STC uw perfecte partner. Naast een straalmachine voor constructiedelen, beschikt STC sinds enige tijd ook over een handstraalcabine (20m x 6m x 6m). In de geconditioneerde hal van 20m x 90m, worden de producten voorzien van een coating (natlak).

Onze visie is gericht op het ontzorgen van de klant. Door de korte lijnen binnen de organisatie kan er snel geschakeld worden. STC weet als geen ander dat de planning hierbij van essentieel belang is. Door de grote ervaring op veelzijdige projecten, zijn wij in staat om met onze processen snelle doorlooptijden te realiseren.

Op het gebied van kwaliteit is STC vooruitstrevend. Als een van de eerste staalbedrijven in Noord-Nederland heeft STC haar productie processen volgens de EN 1090 laten certificeren, om zo de kwaliteit van de producten voor onze klanten te waarborgen.